Kontakt

Dansstationen Mariestad

Esplanaden 1, 542 42 Mariestad
E-post: info@dansstationen.se 
Dansstationen: 0501 - 170 90 (telefonsvarare mestadels)
Mobil Linda: 0709 - 54 15 19

Våra danslärare

Linda Skärfstad Stål

Började dansa som femåring på Liz Helgossons Balettskola i Västerås. Utbildat sig på Musikallinjen på Kulturama i Stockholm 1994-1996 och Balettakademiens yrkesskola i Stockholm 1996-1998.

Erika Marin Valenzuela

Utbildad på Katedralskolans estetprogram med inriktning på dans, samt Danscenters yrkesutbildning i Stockholm. Erika jobbar även som danslärare på Katedralskolan i Skara. 

Elin Appell

Utbildad vid Balettakademien i Stockholm efter att ha dansat på Dansstationen i många år. Efter examen och genomförd praktik på CCN de Nantes i Frankrike har hon frilansat som dansare i Sverige och Tyskland.

Sandra Lilliedahl

Har dansat och undervisat på Helens Dansskola i Skövde under många år. Sandra har även varit flitig inom tävlingsdans och deltagit i VM i Konstnärlig dans och SM och NM i Discodans.

Jennie Hilli Sjöqvist

Utbildad på Danscenter i Stockholm. Har dansat på Dansstationen i många år och har sedan ungdomsåren två SM-guld och mästerskapserfarenhet i pardansen rock'n'roll.

Pauline Käll

Började dansa på Dansstationen som liten. Har vidareutbildat sig på Danscenter i Stockholm och på Scandinavian Dance Education i Stockholm.

Hanna Johansson

Har dansat sedan barnsben på Dansstationenen och håller parallellt med egen dansträning dansklasser hos oss.

Alice Andresson

Är en flitig dansare på Dansstationen och håller parallellt med sin dansträning egna klasser hos oss.

Bella Nordén

Är en flitig dansare på Dansstationen och håller parallellt med sin dansträning egna klasser hos oss.

Jenny Widén

Har dansat i princip sedan Dansstationen startade och assisterar Linda i grupperna Barnbalett 5 år och Dancekids 6-7 år.

Ida Söderlid

Information kommer snart.

Amanda Johansson

Information kommer snart.

Jessica Persson

Dansat på Dansstationen sedan 2007. Har dansat de flesta stilar genom åren, men favoriter är feminine vibe och hiphop.

Jennifer Boström

Uppvuxen i Skaraborg med rötterna på Helens dansskola. Har genom åren deltagit i workshops ute i Europa parallellt med sitt tävlings-dansande. Hon har deltagit i både EM och VM.

Alva Hallberg

Har varit en flitig danselev på Dansstationen sedan barnsben. Förutom sin egen dansträning assisterar hon Linda på barndansen.